Over

U bent hier: Home /  Over

Over

Wassink Schilderwerken is al ruim tien jaar een begrip in Ootmarsum en omstreken als het gaat om kwalitatief hoogstaand schilderwerk.

Naast schilderwerk kunt u bij Wassink Schilderwerken ook terecht voor houtrot herstel, behangen, renovatie, nieuwbouw, glaszetten, advies, ondersteuning en begeleiding.

Wassink Schilderwerken is zeer gespecialiseerd op zowel particulier schilderwerk als bedrijfsmatig schilderwerk. Wassink Schilderwerken stelt de klant voorop en streeft naar 100% klanttevredenheid.

Wij maken gebruik van de verven Sikkens, Sigma, Nelf, Drywood en Brilux.

Werkwijze

Afspraak

U maakt kenbaar dat u graag een offerte wilt ontvangen. Op basis daarvan maken wij een afspraak voor de opname van de werkzaamheden. Op de afsproken datum en tijd komen wij bij u langs om uw wensen door te lopen.

Offerte

Na de opnamen van de wensen stellen wij een vrijblijvende offerte op voor de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. In de offerte staat duidelijk omschreven welke werkzaamheden er op welke manier worden uitgevoerd.

Uitvoering

Wanneer u akkoord gaat met de offerte plannen wij een datum voor de start van de werkzaamheden. Na het uitvoeren van de werkzaamheden lopen wij met u door of alles correct is afgehandeld.

Garantie

Wanneer u na verloop van tijd blaasjes, bladders of scheurtjes ontdekt in het schilderwerk, neem dan contact met ons op. Na uw melding komen wij uw klacht kosteloos herstellen.

Facebook

Contact

De Duus 2,
    7631LA Ootmarsum
(+31) (0) 6 - 29 52 24 24